Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g3kcal0g0.2g0g0.2g
Valittu annoskoko12g2kcal0g0.1g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g1kcal0g0.1g0g0.1g
Arvot/100g100g13kcal0g0.9g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283816