Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 4.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore1.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g8kcal0g0.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko12g4kcal0g0.3g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g35kcal0g2.6g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839