Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1.9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Oivariini, 60 (100g)0.3g1.5kcal0g0g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.9g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g37kcal0.4g0.6g3.8g0.2g
Valittu annoskoko12g18kcal0.2g0.3g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.1g0.2g1g0.1g
Arvot/100g100g156kcal1.7g2.6g16.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957