Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki5.9g3.3kcal0.5g0.3g0g0g
Hermesetas -neste0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Voi 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g31kcal2.4g3.2g1g0.2g
Valittu annoskoko12g16kcal1.2g1.6g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.6g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g133kcal10.3g13.7g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299517