Makaronilaatikko (Kevennys)

400 g broilerijauheliha
 300 g täysjyvä makaroni
3 kpl kananmuna
5 dl maito
1 kpl sipuli
suolaa ja mustapippuria maustamiseen

Keitä ja siivilöi makaronit.

Kuori ja pilko sipuli.

Paista jauheliha ja sipuli.

Yhdistä paistettu jauheliha ja keitetyt makaronit.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita maito ja munat hyvin ja lisää joukkoon, sekoita.

Lisää koko massa voideltuun uunivuokaan.

Paista uuninkeskitasolla 180 c noin 50 minuuttia.

Anna laatikon levähtää noin 10 minuuttia pöydällä ennen tarjoilua.

Tarjoile puolukkahillon kanssa.

Puolukkahillo.

0 ,2 kg puolukoita
1 dl hillosokeria

Lisää puolukat ja sokeri kattilaan ja kiehauta.

Anna jäähtyä hetki pöydällä ja siirrä sitten jääkaappiin, jossa hillo hyytyy noin vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, broilerin, paistettu 2.7g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Täysjyvä makaroni, keitetty Kypsennetty, annos 100g2g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.4g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g31kcal2g2.8g1.2g0g
Valittu annoskoko12g16kcal1g1.4g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.5g0.7g0.3g0g
Arvot/100g100g134kcal8.6g12.1g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296385