Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)2g5.3kcal0.5g0g0.3g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g1.6g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)1.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g1.1g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g42kcal2g4.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko12g21kcal1g2.2g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.5g1.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g183kcal8.6g19g6.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776