Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.2g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g2.9g7.5kcal0.5g0.1g0.6g0g
Ranskankerma Valio1.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g42kcal2.6g0.2g3.4g0g
Valittu annoskoko12g21kcal1.3g0.1g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.7g0.1g0.9g0g
Arvot/100g100g180kcal11.1g0.9g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357