Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 9g21kcal1.6g0g1.6g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Valio1.1g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g50kcal3.8g0g3.8g0g
Valittu annoskoko12g25kcal1.9g0g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal1g0g1g0g
Arvot/100g100g215kcal16.2g0g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923