Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 3.9g28kcal0g0g3.2g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Siirappi 0.6g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g113kcal1g12.8g6.6g0.4g
Valittu annoskoko12g57kcal0.5g6.4g3.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g28kcal0.3g3.2g1.7g0.1g
Arvot/100g100g481kcal4.2g54.2g28g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579