Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali6.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 2.6g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Aurajuusto0.5g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g1.3g4.4kcal0g0g0.5g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g27kcal1.4g0.6g2.2g0.2g
Valittu annoskoko12g14kcal0.7g0.3g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.4g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g117kcal6g2.6g9.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072