Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas1g2.5kcal0.2g0.3g0.1g0.3g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl2g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.1g
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Dolmio Light Classico Bolognese2.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)2g5.6kcal0.6g0g0.3g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).1.5g1.6kcal0.4g0g0g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g0.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g44kcal3.2g3.4g1.8g0.8g
Valittu annoskoko12g22kcal1.6g1.7g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.8g0.9g0.5g0.2g
Arvot/100g100g187kcal13.6g14.4g7.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610