Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g9g8.5kcal1.8g0g0.2g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g1g2.7kcal0g0g0.3g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1.8g6kcal0.2g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g34kcal4g0g2.4g0g
Valittu annoskoko12g17kcal2g0g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal1g0g0.6g0g
Arvot/100g100g146kcal16.9g0g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270