Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Ruisjauho Pirkka0.7g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka1.4g4.8kcal0.2g0.9g0g0.1g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Heinz ketsuppi0.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Chilikastike (Hp)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti2.6g3.6kcal0.5g0g0.1g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka1.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g0.6g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%1.6g4.5kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g50kcal3g4.4g2g0.4g
Valittu annoskoko12g25kcal1.5g2.2g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.8g1.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g209kcal12.6g18.5g8.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890