Aura-pekoni pihvi (karppausinfo) c Mutu

Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Paista pekonisilppu, ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa.

Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana sekä mausteet.

Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, tulee helpommin käsiteltäväksi.

Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.

Kostutetuin käsin on taikinna helpompi muotoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Muurari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4.9g11kcal0.9g0g0.8g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus2g6.9kcal0.3g0g0.6g0g
Aurajuusto1.2g4.2kcal0.2g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl1.6g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.7g1.9kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g56kcal3.2g0.2g4.4g0g
Valittu annoskoko12g28kcal1.6g0.1g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.8g0.1g1.1g0g
Arvot/100g100g238kcal13.6g0.8g18.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211771