Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 5.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Mustikka metsä- 1.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vadelma 1.2g0.5kcal0g0g0g0g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g11kcal0.4g1.8g0g0.2g
Valittu annoskoko12g6kcal0.2g0.9g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Arvot/100g100g46kcal1.7g7.5g0g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384