Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow1.4g3.9kcal0.2g0.9g0g0.1g
Palvikinkku HK 3%1.6g1.6kcal0.3g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1g1.5kcal0g0g0.1g0g
Vesi6.8g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g15kcal1g1.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko12g7kcal0.5g0.9g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.3g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g63kcal4.2g7.6g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281380