Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu3.1g6.3kcal0.4g0.1g0.5g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)2.9g1kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g17kcal0.8g0.8g1g0g
Valittu annoskoko12g9kcal0.4g0.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g73kcal3.4g3.4g4.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889