Mustikkajäädyke

Vaahdota kerma
Soseuta mustikat
Vatkaa muna ja sokeri
Sekoita kaikki keskenään, lisää vanilijasokeria maun mukaan
Jäädytä pakastimessa seuraavaan päivään (pieninä annoksina muutaman tunnin)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Petunea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vispikerma Flora 20%4.4g10kcal0.1g0.2g0.9g0g
Mustikka metsä- 3.8g1.7kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g40kcal0.8g3.4g2.2g0.2g
Valittu annoskoko12g20kcal0.4g1.7g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.2g0.9g0.6g0.1g
Arvot/100g100g170kcal3.4g14.4g9.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366832