Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g3.1g7.1kcal0.2g1.3g0.1g0.4g
Tonnikala vedessä 2.2g2.3kcal0.5g0g0g0g
Tomaatti 3.9g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)1.1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Becel kevyt margariini 5g0.5g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g31kcal2g2.8g1g1g
Valittu annoskoko12g15kcal1g1.4g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.5g0.7g0.3g0.3g
Arvot/100g100g129kcal8.4g11.8g4.2g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778