TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)2.6g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.1g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)4.2g12kcal0.7g0g1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%1.1g2.6kcal0.3g0g0.1g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%2.1g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g51kcal2.8g2.8g3.2g0.2g
Valittu annoskoko12g26kcal1.4g1.4g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.7g0.7g0.8g0.1g
Arvot/100g100g212kcal11.6g11.6g13.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945