Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g2.2g6.2kcal0.1g0.7g0.3g0.1g
Purjosipuli 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Sipulikuutiot rainbow1.8g0.2kcal0g0g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]2.6g8.7kcal0.7g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton1.8g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.8g2.8kcal0g0g0.3g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g42kcal2g1.4g2.8g0.2g
Valittu annoskoko12g21kcal1g0.7g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.5g0.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g173kcal8.3g5.8g11.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574