Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g2.3g8.2kcal0.3g1.6g0g0.1g
Paistijauheliha 10%2.3g4kcal0.5g0g0.2g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%0.9g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g29kcal1.8g3.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko12g15kcal0.9g1.7g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.5g0.9g0.2g0.1g
Arvot/100g100g122kcal7.6g14.3g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145