Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.1g8.2kcal0g0g0.9g0g
Ruisjauho Pirkka1.7g5.1kcal0.2g1g0g0.3g
Vehnälese, Liperin mylly1.1g1.6kcal0.2g0.1g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 0.3g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima2.3g8.8kcal0.7g0g0.7g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g1.1g1.1kcal0.2g0g0g0g
Paprika punainen 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Ranskankerma, Milbona1.1g3.3kcal0g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.1g3.7kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g67kcal2.8g2.2g5g1.8g
Valittu annoskoko12g33kcal1.4g1.1g2.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna6g17kcal0.7g0.6g1.3g0.5g
Arvot/100g100g281kcal11.8g9.2g21g7.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260733