Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Flora punainen, annos 10g0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Soijarouhe, tumma, 30g2.3g7.6kcal1.2g0.7g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.2g3.9kcal0g0g0.4g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g4.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g29kcal2.6g2g1g0.4g
Valittu annoskoko12g15kcal1.3g1g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.7g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g124kcal10.9g8.4g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266721