Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g0.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0.1kcal0g0g0g0g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0g0.3kcal0g0g0g0g
Kanasuikaleet kariniemi1.8g2kcal0.4g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g9kcal1g0.6g0g0g
Valittu annoskoko12g4kcal0.5g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0.3g0.2g0g0g
Arvot/100g100g36kcal4.2g2.5g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207