Jauhelihakeitto

Peruna ja porkkanat kuoritaan ja paloitellaan.

Laitetaan n. 1litraan vettä kiehumaan kera lihaliemikuution ja kokonaisen mustapippurin(8-10kpl).

paista jauheliha ilman rasvaa.

Sipuli ja loput mausteet joukkoon.

Lisää jauhelihamauste seos keittoon ja kiehuta kunnes perunat ja porkkanat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Linda28
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%4.7g8kcal0.9g0g0.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4.2g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g24kcal2g1.4g1.2g0g
Valittu annoskoko12g12kcal1g0.7g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.5g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g103kcal8.4g5.9g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266262