Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 3.7g2.6kcal0g0.4g0g0.1g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 100g129kcal20.7g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g359kcal41.6g1.8g20.2g0.8g
Valittu annoskoko110g179kcal20.8g0.9g10.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna55g90kcal10.4g0.5g5.1g0.2g
Arvot/100g100g163kcal18.9g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200