Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g69g180kcal11.9g0g13.7g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g6g18kcal0.2g0.3g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Korppujauho 3.4g13kcal0.4g2.6g0g0.2g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.3g38kcal0g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g504kcal25.4g7.2g39.6g0.8g
Valittu annoskoko110g252kcal12.7g3.6g19.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna55g126kcal6.4g1.8g9.9g0.2g
Arvot/100g100g229kcal11.5g3.3g18g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807