The masters of Makaronilaatikko

Keitä makaronit 2 litrassa vettä ~10 min
Paista jauheliha ja sipuli
Sekoita jauheliha, sipulit ja makaroni keskenään

Sekoita munamaito

Laita vuokaan kerroksittain makaronijauheliha / tomaatti/ makaronijauheliha jne.

Uuniin 200 ~45min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen44g14kcal1.4g2.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu12g15kcal1.3g0g1g0g
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g22g38kcal4.4g0g2.2g0g
Oltermanni, perinteinen3.9g14kcal1g0g1.1g0g
Herkkusieniä viipaleina (Xtra), annos 230g7.4g1.5kcal0.1g0g0g0g
Torino makarooni/raisio(400g)22g77kcal2.8g15.1g0.5g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g317kcal22g34.4g9.6g1.4g
Valittu annoskoko110g159kcal11g17.2g4.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna55g79kcal5.5g8.6g2.4g0.4g
Arvot/100g100g144kcal10g15.6g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159584