Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 23g18kcal0.4g3.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu21g30kcal3.4g0.5g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.5g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.5g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g123kcal8.2g12g4.2g1.2g
Valittu annoskoko110g62kcal4.1g6g2.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna55g31kcal2.1g3g1.1g0.3g
Arvot/100g100g56kcal3.7g5.4g1.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162774