Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 21g21kcal0.5g0.1g2g0.4g
Pekoni, paistettu 15g77kcal2.5g0g7.6g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti9g26kcal0.3g0.5g2.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl19g64kcal0.4g0.6g6.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.8g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.2g0g
Kasvisliemi laimennettu 19g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Lihaliemi laimennettu 19g3.5kcal0g0.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g496kcal8g4.4g49.4g0.8g
Valittu annoskoko110g248kcal4g2.2g24.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna55g124kcal2g1.1g12.4g0.2g
Arvot/100g100g225kcal3.6g2g22.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804