Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)37g15kcal0.6g3.1g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]7.3g24kcal2g0g1.8g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 22g5.8kcal0.7g0.7g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras8.8g31kcal1.1g6.1g0.1g0.3g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)22g36kcal5.5g0.2g1.4g0g
Herkkusieni säilyke 14g2.4kcal0.3g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g228kcal20.4g20.2g6.6g1.2g
Valittu annoskoko110g114kcal10.2g10.1g3.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna55g57kcal5.1g5.1g1.7g0.3g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647