Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.7kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Sipuli 31g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 41g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g6.2g18kcal1.2g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g88kcal3.6g6.8g5g2.6g
Valittu annoskoko110g44kcal1.8g3.4g2.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna55g22kcal0.9g1.7g1.3g0.7g
Arvot/100g100g40kcal1.6g3.1g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135255