Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g52g13kcal0.7g2.2g0.1g0g
Tomaatti 38g8.5kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)10g6.2kcal0.1g0.5g0.4g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g10g20kcal2.5g0.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g95kcal7g8.4g3.2g1g
Valittu annoskoko110g48kcal3.5g4.2g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna55g24kcal1.8g2.1g0.8g0.3g
Arvot/100g100g43kcal3.2g3.8g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338545