Bolognese

Kuullota sipuli ja paista jauheliha.

Raasta porkkana ja kesäkurpitsa.

Kasaa kaikki ainekset kattilaan tai pataan ja mausta yrteillä, pippureilla, suolalla ja halutessasi sokerilla tai hunajalla.

Hauduta pari tuntia uunissa tai liedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Kimara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g20g4.9kcal0.3g0.8g0g0g
Kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa, Rainbow31g6.2kcal0.3g1.1g0.1g0g
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 7.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Paistijauheliha 10%29g50kcal5.9g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g152kcal13.6g7g7.6g1g
Valittu annoskoko110g76kcal6.8g3.5g3.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna55g38kcal3.4g1.8g1.9g0.3g
Arvot/100g100g69kcal6.2g3.2g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95541