Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g28g12kcal0g2.6g0g0.7g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1g2.9kcal0.2g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g87kcal4.8g5.8g4.6g1.6g
Valittu annoskoko110g43kcal2.4g2.9g2.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna55g22kcal1.2g1.5g1.2g0.4g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511