Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk33g9kcal0.2g1.8g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Soijapapu, keitetty, suolaton 50g89kcal8.1g3.6g4g3.5g
Linssi, punainen, Go Green17g54kcal4g8.2g0.2g2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g334kcal25g28.2g11.2g12.2g
Valittu annoskoko111g167kcal12.5g14.1g5.6g6.1g
Annoskoko puolitettuna55g84kcal6.3g7.1g2.8g3.1g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.7g5.1g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074