Zugginipata

- Laita uuni kuumenemaan 200c.

- Pilkokasvikset melko ronskisti =)
- Esikeitä kukkakaalia ja porkkanoita noin. 10 min SUOLAlla maustetussa vedessä.

- Paista sillä aikaa jauheliha ja sipulit, lisää joukkoon haluamasi mausteet (Chilimausteseos, aromisuola).

- Lisää pannuun tomaattipyree ja kypsennä hetki, lisää vesi ja kiehauta.

- Lado esikeitetyt kasvikset, lihaseos ja kesäkurpitsat uunivuokaan vuorotellen.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa noin 40min.

- Nautiskele vaikka raejuuston kanssa =)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Zeminia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 13g18kcal2.5g0g0.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Kukkakaali 16g3.8kcal0.3g0.3g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.5g4kcal0.2g0.7g0g0g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Turunmaa kevyt juusto 15 % (Valio), annos 9g1.6g4.1kcal0.5g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g83kcal7.8g5.8g2.4g2.2g
Valittu annoskoko111g42kcal3.9g2.9g1.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna55g21kcal2g1.5g0.6g0.6g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.6g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143442