Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g62g106kcal11.9g0g6.2g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Katkarapu 31g21kcal4.5g0g0.3g0g
Pekoni, paistettu 16g80kcal2.6g0g7.9g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.5g1.3kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g424kcal38g1.4g28.8g0.2g
Valittu annoskoko111g212kcal19g0.7g14.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna55g106kcal9.5g0.4g7.2g0.1g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.6g13g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313