Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g66g23kcal1.6g2.3g0g1.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g19g53kcal3.6g0g4.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 17g13kcal0.3g2.6g0g0.2g
Kanttarelli, tuore, annos 100g9g2.3kcal0.2g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g181kcal11.4g10.4g8.2g4g
Valittu annoskoko111g91kcal5.7g5.2g4.1g2g
Annoskoko puolitettuna55g45kcal2.9g2.6g2.1g1g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.7g3.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493