Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Porkkana 24g7.7kcal0.1g1.3g0g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 47g36kcal0.9g7.3g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g205kcal14.4g18.4g7.2g2.6g
Valittu annoskoko111g103kcal7.2g9.2g3.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna55g51kcal3.6g4.6g1.8g0.7g
Arvot/100g100g93kcal6.5g8.3g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98957