Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 27g6.6kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Parsakaali brokkoli 27g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Broilerisuikale, keskiarvo 22g27kcal4.7g0g0.9g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%14g18kcal0.4g0.3g1.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g36kcal0.2g0.3g3.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima8.2g32kcal2.4g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g277kcal19g3.4g20.6g2.6g
Valittu annoskoko111g139kcal9.5g1.7g10.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna55g69kcal4.8g0.9g5.2g0.7g
Arvot/100g100g125kcal8.6g1.5g9.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130937