Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 73g29kcal0.7g5.1g0.1g1.9g
Aurajuusto7.3g25kcal1.5g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)7.3g9kcal0.2g0.3g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 11g5kcal0.3g0.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g163kcal6.6g12.6g8.4g4g
Valittu annoskoko111g82kcal3.3g6.3g4.2g2g
Annoskoko puolitettuna55g41kcal1.7g3.2g2.1g1g
Arvot/100g100g74kcal3g5.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217