Karppinen pizza

Kaikki pohjan ainekset vaan sekaan, levitetään esim.

nuolijalla pellille leivinpaperin päälle ja paistetaan 200 asteessa kullanruskeaksi.

Tomaattipyrettä ja ketsuppia (ja haluttaessa mausteita) sekoitetaan keskenään ja levitetään paistetun pohjan päälle.

Täytteet kehiin ja takaisin uuniin.

On valmista kun juustoraaste päältä sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ansku826
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g15g28kcal0.4g0.5g2.6g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g7.3g23kcal1.7g0g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g1.1g0.6kcal0.1g0g0g1.1g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree,euroshopper5.1g4.1kcal0.2g1g0.1g0g
Ketsuppi (Eldorado), annos 20g2.2g1.4kcal0g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha29g48kcal5.5g0g2.9g0g
Kinkkusuikale (Kotasavu), annos 50g18g23kcal1.8g0.3g1.5g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g15g47kcal3.4g0g3.4g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g10g6kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g386kcal28.2g7.4g26g2.2g
Valittu annoskoko111g193kcal14.1g3.7g13g1.1g
Annoskoko puolitettuna55g97kcal7.1g1.9g6.5g0.6g
Arvot/100g100g175kcal12.7g3.3g11.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251228