Uunilohi ilman kermaa

1-1,5 kg kokonainen lohi
2-3 tl suolaa
1 tl sitruunapippuria

Pese lohi, poista pää ja pyrstö.

Laita uunivuoalle leivinpaperin päälle.

Sirottele suolaa sisälle ja päälle, sitruunapippuria kalan sisälle.

Anna suolan imeytyä tunnin.

Lämmitä uuni 175-200 asteeseen.

Paista 40-50 minuuttia.

Mausta halutessasi sitruunalla ja tillillä.

Tarjoile perunoiden tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi kokonainen 110g139kcal13.3g0g9.6g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g279kcal26.6g0.2g19.2g0g
Valittu annoskoko111g140kcal13.3g0.1g9.6g0g
Annoskoko puolitettuna55g70kcal6.7g0.1g4.8g0g
Arvot/100g100g126kcal12g0.1g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382964