Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali375g79kcal4.5g12.8g0.8g7.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.8g7.4g0.3g3.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g416kcal47.6g0g25g0g
Sipuli kuivattu 31g85kcal3.3g11g0.5g10.9g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2200g1240kcal113.2g64g53.2g44g
Valittu annoskoko1100g620kcal56.6g32g26.6g22g
Annoskoko puolitettuna550g310kcal28.3g16g13.3g11g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987