Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 188g202kcal15.8g26.3g0.7g13.2g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow188g141kcal10.3g22.5g0.9g0g
Paprika keltainen 150g45kcal1.4g7.7g0.3g3g
Sipuli 68g21kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.5g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g376g132kcal6g25.9g0.4g5.3g
Kasvisliemikuutio 8.3g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Juusto, cheddar 90g372kcal23.1g0.1g31g0g
Chili paprika punainen3g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2205g2304kcal118g177.2g115.8g45.8g
Valittu annoskoko1103g1152kcal59g88.6g57.9g22.9g
Annoskoko puolitettuna551g576kcal29.5g44.3g29g11.5g
Arvot/100g100g105kcal5.4g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884