Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 263g47kcal1.5g6.6g1g1.8g
Dolmio Light Classico Bolognese188g69kcal2.2g14.6g0.2g1.3g
Jauheliha, sika-nauta 150g332kcal26.2g0g25.5g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g188g206kcal4.3g7.5g18.7g0g
Maito, Kevyt225g104kcal7.2g10.8g3.4g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g75g270kcal21g1.5g20.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2205g2160kcal127.8g103g138.4g7.2g
Valittu annoskoko1103g1080kcal63.9g51.5g69.2g3.6g
Annoskoko puolitettuna551g540kcal32g25.8g34.6g1.8g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806