Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)676g1109kcal169.1g6.1g44.6g0g
Kananmuna kuoreton 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g68g87kcal2.8g3.4g6.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton45g10kcal0.1g0.7g0g0g
Voi 32g229kcal0.4g0.1g25.7g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)34g28kcal3.2g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2205g3633kcal413.2g29.4g205g0g
Valittu annoskoko1103g1817kcal206.6g14.7g102.5g0g
Annoskoko puolitettuna551g908kcal103.3g7.4g51.3g0g
Arvot/100g100g165kcal18.7g1.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607