Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 200g455kcal38g0g34g0g
Porkkanaraaste 200g183g50kcal1.1g9.7g0.4g4.6g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g11g74kcal0.1g0.1g8.2g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Kananmuna kuorineen punnittu122g154kcal13.4g0.4g11g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)139g118kcal1.4g4.9g9.7g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g78g303kcal22.5g1.6g22.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g310kcal9.2g63.1g1.1g3.2g
Tomaattimurska 222g65kcal1.2g11.8g0.4g4.2g
Valkosipuli 4.4g4.8kcal0.4g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2210g3096kcal176g190g174.8g26g
Valittu annoskoko1105g1548kcal88g95g87.4g13g
Annoskoko puolitettuna553g774kcal44g47.5g43.7g6.5g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437260